Dnia 2023-11-02 o godz. 13:38 ~1kwiecien napisał(a):
> specjalnie tylko dla ciebie bede pisal wyraz fundusze a nie fundek
> dalej myslisz w kolko ze pozyjesz to zobaczysz zyjesz juz sporo i nic
> i co widzisz ?
> jak chcesz marzyc ze cos tam zmienisz w zyciu to pomyliles forum wiekszosc ludzi jest na tym forum
> by uslyszec co ma wplyw na wzrost albo spadek kursu akcji gpw
> a nie chce brac udzialu w twoich ideologicznych wypocinach
> zmieniasz zmieniasz a lata ci lecą zyj dalej w fikcji i tyle osiagniesz ja zarabiam na gpw tym sie roznimy
>
> twoja odpowiedz bedzie taka sama jjak wczesniejsze zadnego konkretu tylko twoje motto zyciowe pozyjemy zobaczymy :)))
Pożyjemy zobaczymy tak bardzo lubię te powiedzenie
Sam jesteś Sędzią we własnej sprawie a ja uważam inaczej jest takie fajne powiedzenie pycha kroczy przed upadkiem...
Ty zarabiasz jakieś drobne ja obracam milionami i taka jest różnica między nami... ;)
Właśnie próbuje dołożyć rękę do zmiany Zarządu, Rady Nadzorczej i docelowego zwolnienia Dyscyplinarnego Pracowników GPW odpowiedzialnych za wymuszenia fałszowania sprawozdań finansowych rocznych wobec Emitentów ASO.
Czy mi się uda - pożyjemy zobaczymy
Sądy jeszcze nie wolne, Prokuratura też ale Nowy Rząd zbliża się coraz bardziej a dziesiątki tysięcy osób na in czytają moje wypociny i cały czas coraz więcej osób mnie obserwuje choć zobaczymy kto ty jesteś...
https://www.linkedin.com/in/krzysztof-bzymek-48765577/
Zapraszam jak by ktoś z czytających chciał zostać Akcjonariuszem Taxusa też zapraszam, liczę na przywrócenie notowań przez nowy Zarząd GPW i wypłatę odszkodowania za Patologię wobec Taxusa. Po pozyskaniu Inwestorów Zagranicznych chce żeby Taxus był także notowany niezależnie na innej giełdzie ale najpierw wymierzę sprawiedliwość GPW czy mi się uda? - pożyjemy zobaczymy choć 1 kwiecień na linkedin zasięgi mi porobisz jak tam będziemy pisać no choć .. .