Dnia 2020-01-14 o godz. 19:52 lawyer_mz napisał(a):
> Teraz technicy sobie ujeżdżają walora.
> Dla mnie dzisiejsza cena ma takie znaczenie za tą samą kwotę kupując po 1,7 zamiast 1,79 mógłbym mieć więcej kwitu i o to tylko mi chodzi bo mam ograniczone środki, gdy akcyjki były po 1,4 mogłem za tą samą kwotę kupić 20% więcej akcji a to już znaczenie ma naprawdę spore, mi nie chodzi tak bardzoo procentowy przyrost tylko o jak największą ilość, bo gdy akcja będzie po 20$ to będzie spora różnica w wartości pakietu o wielkości 1000 akcji a np. 1200.
> Tak czy inaczej czekamy teraz na te informacje o których napisałeś i to one będą paliwem rakietowym dla notowań spółki.
Tymczasowo. Bo kolejną prędkośc kosmiczną powinnismy osiagnąc w momencie, gdy zaczną opowiadac o drugim urządzeniu - Compuflo intra- articular. Niby wiadomo, że mamy je w portfelu i czeka na swoją kolej (najpierw wniosek do FDA, potem komercjalizacja - jak z epidural), ale na razie, gdy pierwsze urządzenie nie jest w masowej sprzedazy - gadanie o tym drugim nic nie da.
Za to jak pojawią się pierwsze umowy na Compuflo epidural, pierwsze zyski, a Osser powie: " No dobra, to z epiduralem juz się jakos kręci, teraz zajmiemy się intra-articularem. Tam jest do wyjęcia 7 razy tyle, ile na epiduralu" (jego słowa na konferencji) to będzie inna sytuacja.