Dnia 2020-01-31 o godz. 12:03 ~dziadek napisał(a):
> ja wolę oze, jest jeszcze jedna nieznana spółka i będzie dywidenda można poczytać https://www.bankier.pl/forum/temat_czy-tu-sie-w-ogole-cos-dzieje,33035625.html
:-)
Tak się składa, że na przestrzeni ostatnich 2 lat miałem w porteflu pewnie wszystkie spółki z OZE :-) I nadal kilka mam.
Mogę się nawet "pochwalić", że parę razy wchodziłem w Novavis i za kazdym razem straciłem :-) Ale - żeby był jasnośc- to było przed ostatnim wystrzałem, do spółki nic nie mam, jest OK.
Ale jest jedna podstawowa różnica - wszystkie Novavisy, Columbusy, Cybatony i inne Remorsole czy nawet Photony - robią z grubsza to samo i walczą o KAWAŁEK tortu.
Nasz Milestone Medical ma urządzenie pozwalające robić zastrzyki jak nikt inny robić nie potrafi.Jak nikt nie potrafił robić od 150 lat. Eksperci mówią: to rewolucja.
I w związku z tym my z naszym Compuflo Epidural możemy powiedzieć, że np. walczymy o CAŁY tort. W znieczuleniach zewnątrzoponowych. A ten tort w samych USA jest wart parę miliardów dolarów.
Myslę, że jeszcze miesiąc czy dwa i niektórzy inwestorzy na NC zrozumieją, że świat biznesu nie kończy się na OZE....Zresztą do branży OZE nic nie mam, ani do spółek - mamy swoje pięc minut w tej branży i trzeba korzystac - chocby na lisach intencyjnych jak wczoraj/dziś na Cybatonie. Ostatnio brałem po 3 z hakiem i ciagle mam, choć zarządowi - delikatnie mówiąc - nie dowierzam....