Chodziło mi o to, że spekuła jak przychodzi to daje plusy i minusy. Bez spekuły nie poleciałby CFG do 8zł tylko zatrzymałby się na 10zł. Mówiłem, że spekuła lubi wykorzystać sytuację. CFG ma zapędy na + 100% ale potrzebny jest ruch i "momentum" dlatego moze być też tak, że coś się pojawi i polecimy trochę w dół aby dolecieć do 22-25zł. Chodzi o to, aby nie być dawcą kapitału i nie spanikować bo po takiej zwałce będzie podwójne wybicie. Zauważyłem, że spekuła lubi 100%. Tak jak kupili za 8zł i sprzedawać ostro zaczęli przy 16zł tak i teraz może być podobnie. Mi bez różnicy co zwiększy ruch i tak CFG pójdzie w górę czy przez wybicie dolne czy górne - wolę ofc górne. Ważne aby się działo.
Mam po prostu przeczucie patrząc na AT, sytuację na rynku i infa, że niedługo będzie wystrzał. Zobaczymy jak będzie ;)
A co do Foreveren to widziałem, że pięknie wybiło, ale na gamedevie od niedawna siedzę i miałem większą wiedzę na temat gier pc nie mobili, dlatego w Foreverena się nie pchałem, a szkoda. Też miałem pecha z Qubic, bywa. Ogólnie jak miałbym więcej kasy to w większość spółek bym wszedł i czekał :)