Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  12,94 zł , zmiana od tamtej pory: -87,64%

Re: Rekomendacje Muaddiba

Autor: muaddibb [5.172.233.*] 2019-05-17 12:17

"4. CFG długo się utrzymuje w tym samym miejscu ..
Czasami, często na mocno zasiedlonych przez spekułę spółkach, przed wybiciem jest mocna zwała np. Cig więc jak będzie zrzut to nie panikować bo tu nie nic co zmieni kierunek. Zebranie dołków jest często musem przed mocnym wybiciem aby nabrać tempa i wolumenu. Pomimo, że jestem ostro w Cigu to jakby coś podało, aby ten dołek zrobić to kupuje jak poj... na 11.50-10.70 ;)

>muaddibbb - ciągle myślisz o CIG i dlatego ta literówka? to powyżej dotyczy CFG oczywiście - też na tym poziomie (11,50) kupię...

"Jak chcesz to napisz coś o Movie - jakie gry/jakie premiery bo w ogóle na tej spółce nie siedziałem. Też nic nie wiem o Foreveren i chciałem kupić pod AT za 3.60, ale ustawili się na 3.61 i mnie ubiegli
No nie załamuj mnie - Ty nic o FOR nie wiesz??? 200% ruchu od początku roku, czyste AT.
Pisywałem tam na forum na początku roku i zakres wybicia z ibo wychodził na 4,75 ( było 10 groszy wyżej i dystrybucja).
FOR to akurat moja największa pozycja na gamedev (druga to CFG)- istotnie na 3,62-3,66 sporo kupowałem.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CFG -0,31% 1,60 2026-06-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.