Dnia 2015-05-18 o godz. 16:07 ~znawcaNC napisał(a):
> nie, musialby tuora nie dosc ze zagescic i wydluzyc to jeszcze przefarbowac wlosy na kruczoczarne :)
> nawet nie wspominam o bardziej skomplikowanych zabiegach takiej metamorfozy.
> zadalem to pytanie, bo masz intuicje i zawsze warto Cie posluchac
> z drugiej strony bylem ciekaw Twej opini po otrzymaniu teraz "ciosu" ze strony obozu za ktorym sie opowiadalas
dostałam niezły opierdziel od ślubnego za pokazanie tych czarnych kłaków publicznie, on sam nie czyta, ale mu donieśli, więc poszło foux pas towarzyskie
fakt, raport Orphee jest rozczarowujący bo oczekiwania były wyższe
obozu nie zmieniam, bo w przyrodzie najważniejsza jest równowaga, i ktoś musi być po drugiej stronie, nie wiem tylko co zrobią Ci którzy pokładali nadzieje w Płocicy, patrząc po dzisiejszych wpisach na forum Cormay to ludzie czują się oszukani i ponownie wykorzystani
dla mnie to niedobry sygnał, bo liczyłam że kiedyś po przejęciu władzy w Orphee kurs mocno podskoczy do góry, dziś już nie jestem tego taka pewna, jeśli Płoccia będzie tak dalej działał, czyli nie robił nic, i miał głęboko w poważaniu drobnych akcjonariuszy, to może okazać się, że żadnego wzrostu kursu nie będzie, najpierw okradną jedną spółkę, potem okradną drugą
nie wiem co zamierzają Tuorowie, bo ich działania są mało racjonalne i nieprzewidywalne, ale uważam że w nich jedna nadzieja, bo komu jak komu ale Tadeuszowi na pewno zależy na obu firmach, to dzieło jego życia, dla Łapy to tylko okazja do zarobienia, mają inne motywacje działania