Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Rankor, Zenek i Alik.................

Dnia 2013-01-26 o godz. 23:11 ~rankor2 napisał(a):
> No to jeszcze raz... ;-D

Najpierw chcialem ci
> odpowiedzieć, ale...

tak, wiem nie wiedziałeś co napisać........

Nie zaslużyleś jeszcze na
> merytoryczny dialog ze mną.
Musisz zmądrzeć, spokornieć i
> stać sie dojrzalszym, a nie bawic sie w piaskownicowe
> prztyczki...;-D
Dlatego potraktuję cie protekcjonalnie...
> Z rozmyslem ;-D

rankor nie znasz chyba znaczenia słów których używasz.............

Ciesze się, ze dajesz mi okazję do
> zignorowania twej infantylnej wypowiedzi ;-D

twoja ignorancja to odpowiedź dla wszystkich akcjonariuszy co dalej z bomi........

Dodaj sobie
> jeszcze akcje zamrozone i te teraz uchwalone. bedziesz mial
> więcej w rachunku. ;-D
Nic nie kumasz, a ja nie mam zamiaru
> cie oświecać. Z przekory. ;-D

rankor, to ty nic nie kumasz..............

a z przekory to mógłbym ci powiedzieć jeszcze trochę na temat tych 9 mln akcji, ale powiem tylko tyle, że chciwość niektórych osób przerosła ich możliwości............

jak jesteś aż tak obyty o sytuacji w bomi to będziesz wiedział o czym mówię, ale jeżeli nie to strasznie mi przykro bo to ja mam akcje bomi a nie ty..........

I jeszcze coś - pamietaj o
> wtorkowej sesji na mega wolumenie TUŻ PO WALNYM...;)

oj, rankor nawet nie wiesz o co chodziło na tej sesji, zresztą tak jak na pozostałych.........

Ale
> wiem, ze mimo tej podpowiedzi i tak nic nie skumasz ;)

to ty nie kumasz o co tutaj chodzi..........

> Włąsciwie to nawet cieszę się, ze myslisz jak myslisz, bo
> tym wieksza będzie moja uciecha z ciebie, jak sam wreszcie
> zrozumiesz (o ile to w ogole mozliwe), jaki błąd logiczny
> popełniasz.

tym bardziej będzie moja uciecha i to będzie bezcenne jak ty w końcu zrozumiesz o co tutaj chodzi...............

Bo niby wnisokujesz logicznie, ale wychodzisz,
> jak heheplaczek, z zabawnie falszywych przesłanek...;-D

to, ty wnioskujesz logicznie ( z przykrością muszę to powiedzieć ) ale nadal nie wiesz i nie rozumiesz o co w tej całej grze chodzi.............

i to właśnie jest dla mnie bezcenne.............

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.