Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Quo vadis Miraculum?

Kolego nie chodziło mi o to że nie będzie 0,40, moim zdaniem jest to bardzo realne w obecnej sytuacji. Wczoraj ładnie ktoś wychodził z ukrytego dużymi ilościami, można więc przewidywać że nadal będzie to robił. Chodziło mi o to, żeby ludzie nie pisali postów "wkrótce 0.xx" bez "dlaczego" bo to nic nie wnosi.

Co do BOBa - nie chce mi się już tłumaczyć, że Mira MA dobre produkty. Ale nawet jakby nie miała to znaczy że nie urośnie? Jakie produkty miał NGS jak rósł z 3 na 30 groni?

Zastanawiam się tylko po co ktoś taki pisze? Podobno nie ma akcji. Co, dowartościowuje się, że inni notują mega straty (wirtualne ale zawsze)?

Jak jest każdy widzi, obecna wycena to dramat dla ludzi ubranych po zecie, a są pewnie i ubrani wyżej. Grunt że fundamenty pod wzrosty są moim zdaniem solidne.

Dzięki wszystkim poważnym za uwagi.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MIRACULUM -0,35% 0,57 2026-06-18 10:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.