Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,95 zł , zmiana od tamtej pory: 443,88%

Re: PYTANIE DO ZARZĄDU

A mnie się wydaje kolego że naganiasz post za postem, już wszyscy wiemy że jesteś zakochany w akcjach, liczysz na wezwanie jak na Bipromecie itd.... :) płacą Ci coś za to ? ( żart) ;)
Odnośnie postu kolegi wyżej, czli dokąd według mnie może być dołowanie kursu, odpowiedź jest jasna : do momentu dopóki rynek tego nie zweryfikuje, czyli do momentu dopóki będą straty i większe straty w wynikach spółki to będzie miało odzwierciedlenie w kursie, przez dwa lata kurs może się zmienić kilkukrotnie, możemy tu zaliczyć i 2zł i 15zł przy tym ff co jest obecnie to jest możliwe. Fakt faktem spółka w ogóle jeszcze nie podała żadnego komunikatu odnośnie zakupionych pakietów akcji...... jak bym miał porównać np. do COLIAN to tam po ogłoszeniu skupu akcji własnych co tydzień info o kupionej ilości i cenie....

Moja opinia, myślę że ten raport wyjaśni wiele, w jakim kierunku będziemy szli w nadchodzącej przyszłości, bo nie sztuką jest zamrozić pieniądze na 2 - 3 lata i się zastanawiać czy coś z tego będzie czy nie, w dodatku oglądać ujemny wynik na rachunku maklerskim....... Tak jak pisałem wcześniej, jak będzie nawet niewielki plus na zysk netto spółki, koszta zarządu będą mniejsze do tych z 1QW to warto akcje trzymać bo to będzie oznaczało że może być już ewidentnie lepiej i wracamy do poziomów 8zł, jak będzie na odwrót to niestety ale ja się wycofuję, być może wejdę jak zaliczy kolejny dołek....... Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ORZBIALY 0,53% 37,80 2025-09-19 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.