A mnie się wydaje kolego że naganiasz post za postem, już wszyscy wiemy że jesteś zakochany w akcjach, liczysz na wezwanie jak na Bipromecie itd.... :) płacą Ci coś za to ? ( żart) ;)
Odnośnie postu kolegi wyżej, czli dokąd według mnie może być dołowanie kursu, odpowiedź jest jasna : do momentu dopóki rynek tego nie zweryfikuje, czyli do momentu dopóki będą straty i większe straty w wynikach spółki to będzie miało odzwierciedlenie w kursie, przez dwa lata kurs może się zmienić kilkukrotnie, możemy tu zaliczyć i 2zł i 15zł przy tym ff co jest obecnie to jest możliwe. Fakt faktem spółka w ogóle jeszcze nie podała żadnego komunikatu odnośnie zakupionych pakietów akcji...... jak bym miał porównać np. do COLIAN to tam po ogłoszeniu skupu akcji własnych co tydzień info o kupionej ilości i cenie....
Moja opinia, myślę że ten raport wyjaśni wiele, w jakim kierunku będziemy szli w nadchodzącej przyszłości, bo nie sztuką jest zamrozić pieniądze na 2 - 3 lata i się zastanawiać czy coś z tego będzie czy nie, w dodatku oglądać ujemny wynik na rachunku maklerskim....... Tak jak pisałem wcześniej, jak będzie nawet niewielki plus na zysk netto spółki, koszta zarządu będą mniejsze do tych z 1QW to warto akcje trzymać bo to będzie oznaczało że może być już ewidentnie lepiej i wracamy do poziomów 8zł, jak będzie na odwrót to niestety ale ja się wycofuję, być może wejdę jak zaliczy kolejny dołek....... Pozdrawiam