a ja tam czekam do raportu i tyle, jak ten będzie słaby czyli na minusie wszystkie akcje sprzedaje, zresztą nie tylko ja mam taki plan....., trudno strata 25tysi drogą nie chodzi przeboleje, tymbardziej że ursus już mi mniej więcej to odrobił, jak się okaże że wynik nawet na lekki plus to trzymam cały pakiet akcji bo to będzie ewidentny znak że w końcu coś się tam dzieje. Najbardziej jestem ciekawy tej rubryki kosztów zarządu..... :) a odnośnie wezwania Kolego to jeszcze daleka przyszłość, i to nie jest koniec rozgrywki jak piszesz parę postów wcześniej a dopiero początek, dlatego że skup akcji ma być z tego co pamiętam do 2017roku.... obecna wartość księgowa ceny akcji to coś około 5zł ( chyba 5,70zł ale nie jestem pewien :) ), przy tym ff raczej nie sądzę żeby cena spadła poniżej, wszyscy co mieli oddać już praktycznie oddali w pierwszym kwartale, cała drobnica poszła......... stąd teraz mamy cene poniżej 7zł..... równie dobrze tak szybko jak spadło tak szybko po tym raporcie może się wyrównać z powrotem ( czytaj: niski ff ) :) spadek już nie będzie miał takiej skali procentowej, pamiętasz jak kupowali przed samym raportem za 1QW ?? cena była powyżej 9zł bo liczono na to że nowy zakład po restrukturyzacji da już wynik na plus, a ja myślę że to było za wcześnie i ten efekt zobaczymy dopiero teraz w drugim kwartale. W końcu to lider branży w naszym kraju, wiadomo że mamy czas gdzie spółki surowcowe kuleją, ale cena tony ołowiu wcale nie ma się tak źle, to nie KGHM :) Pozdrawiam w szczególności tych wytrwałych którzy siedzą na dużych pakietach akcji tej spółki. Okaże się po raporcie za IIQW na razie nie ma sensu spekulować na ten temat... no chyba że ktoś nagania.... bo chce już wyjść z jak najmniejszą stratą.... ;) pozdrawiam