Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Do Grześka S.
zastanów się co mówisz bo chyba nie wiesz na czym polega przystąpienie do sieci.
Agenci okienka zostali oszukani nie ze swojej winy, podjecie współpracy z dobrze prosperującą firmą która obiecuje że wejdzie na giełdę ma największe zabezpieczenia z firm opłat masowych w postaci ubezpieczenia (wiem że w tej skali jest one znikome ale inne sieci nie mają go wcale)
To tak samo jakbyś otworzył placówkę partnerską banku i bank by z bankruował, były już takie przypadki.
Nie dawno głośno też było jak dominet wykorzystywał swoich partnerów.
Więc niech ci żal d. nie ściska że agenci teraz poszli do TV i mówią otwarcie o tym co się dowiedzieli, bo ludzie powinni o tym wiedzieć, zawinili ludzie z zarządu, a u ciebie możesz zawinić Ty i skoro nie masz ubezpieczenia to ja się nie dziwie że ludzie mają obawy żeby płacić u ciebie ciekawe skąd weźmiesz kasę jak przez przypadek zgubisz utarg? bo może się to zdarzyć.. wtedy Ty zostaniesz oszustem i powiesz że cię okradli żeby wyciągnąć coś z polisy jeżeli masz w ogóle ubezpieczoną gotówkę w lokalu i w drodze do banku? czy będziesz brał w tedy kredyt przykładowo 50 000zł żeby to spłacić?
To ja tobie współczuję twojego podejścia do sprawy.