Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Czy ja pana szykanuję? Mówię, że jest pan zły? Nieuczciwy?? Nie, nie robię tego... Oferował mi pan produkt i pomoc wkleiłem do do forum aby pokazać jak to się tu odbywa.
Jeśli chodzi o MM i ACC ... zauważam pewną zależność i regurlarność iż większość osób z forum upatrzyło sobie styl polegający na wybieraniu częsci wypowiedziz postów przez co nie oddaje się całości zdania.
Napisałem, że doszły do mnie takie informacje i niczego nie porównuję. Napisałem, ze to mogą być plotki ale uznałem, że inni powinni to usłyszeć.

Pyta pan co zrobił pan źle... niby nic. Ale teraz kiedy pokazałem pana ofertę oburzył się pan DLaczego? Przecież nie ma o co, pan to napisał i już. Panie Januszu jeśli pana uraziłem przykro mi. Z moich postów nie wynika, dyskrymiancja, oczernianie itp. Znalazłem produkt o tych samych parametrach co pan tylko tańszy. Oferta zawiera serwis,bazę danych. Podałem pana ofertę do porównania. Może , pan nadal oferowac swoje usługi i wierzę, że robi pan to uczciwie.

Jednego tylko nie rozumię... dlaczego pan się denerwuje za pokazanie oferty. Obawai się pan czegoś... umowa nie pozwala panu na to ... nie rozumię. Skoro oferta jest fair to w czym problem??