Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

To ja pisalem do Pana tego maila i troche niesmaczne jest to, ze publikuje go Pan na forum - gdybym chcial sam bym zlozyl taka oferte.

Nie probowalem nic na Panu zarobic - po prostu prosil mnie Pan o pomoc w wyborze firmy - to wszystko. A ze uwazam ze ACC jest moim zdaniem najlepsza tego typu firma na polskim rynku - skoro z nimi wspolpracuje tzn. ze jestem zadowolony i moge szczerze innym ja polecic. Ale nie podoba mi sie to, ze taka forma polecenia jest traktowana jako proba zarobienia na kims.

Po drugie - ktos wyzej napisal ze ACC niby ma forme wspolpracy na zasadzie rozliczen centralnych. Otoz nie - ACC ma tylko program ktory daje mozliwosci tego typu pracy i zarzadzania platnosciami z roznych punktow. Ja wspolpracuje juz od jakiegos czasu z dwoma biurami kredytowymi na tej zasadzie - i postanowilem zlozyc rowniez taka oferte.
Poza tym - sam Pan Cjan pisal, ze chce oplaty wprowadzic jako usluge dodatkowa - a nie glowna. Sa podmioty ktore chca taka usluga przyciagnac klientow - a za program wola wydac mniej.
Pisal Pan rowniez ze nie napisalem od razu z jaka firma wspolpracuje - otoz napisalem ze nie mam za bardzo czasu i ze odpowiem pozniej na wszelkie pytania - na spokojnie.
I tak poswiecilem sporo czasu na rozmowe z Panem - ale nie zaluje tego bo chociaz pomoglem podjac Panu decyzje - czy sluszna czy nie - to sam Pan oceni po jakims czasie. Nie znam programow i ich mozliwosci wszystkich sieci dzialajacych na naszym rynku - ale znam za to opinie roznych bankowcow i osob dzialajacych z takimi firmami jak MM, Mieszko czy Okienko Kasowe - i wierzcie mi - wiele z nich jak by tylko mogli bez chwili zastanowienia przeszloby na wspolprace z ACC

Jesli chodzi o program ACC i porownywanie jego zdobycia do zdobycia programu MM przez Komana - proponuje sie dowiedziec troche wiecej na ten temat,

Niech mi ktos powie - co zrobile zle kierujac taka oferte do Cjana?

W razie pytan - odpowiem na forum