Witajcie... na tym forum słyszałem wiele opinii i możecie wierzyć lub nie znalazłem fajną firmę, która dostarczyła mi program. Obecnie jestem sam sobie szefem, sam rozliczam i dokonuję operacji... Czytnik kodów... Potwierdzenie realizacji zlecenia na sms(opcja dla klienta, który chce mieć pewność realizacji) Program kosztuje, ale to i tak nie jest kwota zabijająca. Nie płacę za obsługę, dostaję za free aktualizację, serwis 24h.
Długo szukałem programu, rozmawiałem z różnymi przedstawicielami INTAX - są mili i byłem blisko zakupu, ale opłata, co miesiąc mnie wystraszyła,MIESZKO,Accadia czy coś takiego, wielu pisało do mnie z tej strony i oferowało "dobre produkty" niby tak tanio, ale te słowa pisali tylko na tym forum, aby zachęcić ludzi, później w rozmowie ze mną okazywało się, że to tylko ściema.
DO WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH: mam taki program i namiar na osobę, która ten program napisała i ma do niego wyłączne prawa. Sam program jest prosty a wpłata z kodem zajmuje 20s. Wpłaty można robić na kilka sposobów. Dostępne w pakiecie sa równego rodzaju podglądy operacji, statystyki itp.
Jestem zaskoczony funkcjonalnością tego programu.
Jeśli uczestnicy tego forum (mam na myśli firmy, które wchodzą tu po zdobycie klientów) zakrzyczą mnie to trudno, ale sam ten program znalazłem, sprawdziłem i nie jestem przedstawicielem.
Wiem jak sam długo szukałem i każdemu pomogę.
Kontakt do mnie mddeko@wp.pl
PS. Kokosów na tym juz nie ma chyba, że ktoś trafi fajny punkt. Zaufanie buduje się latami, mój punkt to tylko sposób na migrację, ale jeśli się rozwinie to, kto wie...
Pozdrawiam,
Krystian