Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Pozwolę sobie przesłać mail jaki dostałem kiedyś od osoby któraoferowała mi pomoc na tym formu: później okazało się, że proponował mi program ACC lecz na początku się nie ujawnił

"Wiam,
.
Przepraszam, ale nie mam zbyt duzo czasu - dlatego na poczatek chcialbym zadac pytanie odnosnie opcji, ktora Pan by preferowal.
Prosze rowniez napisac dokladnie co Pana interesuje - postaram sie odpowiedziec.

W obu opcjach dostaje Pan oprgoramowanie sluzace do wprowadzania przelewow oraz przegadarke bankowa umozliwiajaca drukowanie wyvciagow bankowych potwierdzajacych realizacje danych platnosci
Termin realizacji zalezy od Pana - 1 dzien roboczy lub 2 dni robocze- w zaleznosci jakie banki sa u Pana w miescie

1 opcja - koszt oprogramowania - normalniie 3tys netto - za moim posrednictwem - 2100 netto. W zamian Pan realizuje sam wszystkie platnosci, wysyla je do banku, sprawdza itp.
2 opcja - koszt oprogramowania - 500 netto - przelewy sa realizowane przeze mnie - i bezposrednio ode mnie dostaje Pan potwierdzenia realizacji przelewow. W celu zabezpieczenia intersow zarowno Pana jak i wlasnych - codziennie wysylam Panu wyciagi bankowe potwierdzajace realizacjie przelewow - tak wiec na biezaco kontroluje Pan czy wszystko jest realizowane w czasie.

Na razie tylko tyle bo naprawde nie mam czasu - w razie dodatkowych pytan prosze pisac - z mila checia odpowiem wieczorem na spokojnie z domu.