Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

wynika z tego,że wiarygodność mierzy się "licencją" w granicach 5.000 zł na początek :).
Ja tam jestem zadowolony - i moi współpracownicy też. Ale dziwi mnie tylko fakt, że nikt z Was nie myśli o ilości przelewów jaką można pozyskać niską prowizją - a o tym, żeby się nie napracować i zarobić w ciągu miesiąca.

Pewnie za programy też trzeba płacić :). Chyba,że się umie co nieco programy pisać używając darmowych kompilatorów, które nie maja zastrzeżeń co do tego czy je się wykorzystuje w firmie czy dla celów własnych. I tu podpowiem,zeby nie korzystać z produktów borlanda - sa darmowe - ale nie wolno ich wykorzystywac w celach zarobkowych.

Jeżeli ktoś jest tani - to jest niewiarygodny? W takim razie Państwa wszystkich pozdrawiam i proponuję otworzyć punkt przy banku - oni maja przeważnie po 6 zł - więc ze swoimi cenami będziecie konkurencją:).
A najbardziej mi się "spodobał" czyjś pomysł z punktem w markecie :) - gdzie kazdy jest zabiegany i woli opłacić przy kaSIE Z PROWIZJĄ OD 0,99 DO 1,99 ZŁ.
Żegnam,
"Tani = nieuczciwy"