tak czytam sobie jeszcze ... Volksvagen, mBank - to sa koszty. w Volksvagenie - ograniczenie dzienne - przyjmujesz kilka wpłat - koniec limitu - zostaje realizacja przez telefon - i ups ... duza prowizja banku ..
mBank - ok - ale tylko ZUS i US - tego się przyjmuje mało - bo co bardziej światli przedsiębiorcy napewno mieli w łapkach ustawe o DG i wiedzą,ze ZUS nalezy płacić z własnego konta firmowego - nie ma potem problemów.
Powiem krótko - albo ma sie układ w banku, np. kogoś z rodziny itp... albo ma sie drogie przelewy. Księgowanie "z ręki" tez zajmuje sporo czasu - próbował ktoś na vw albo mbanku wklepać 150 przelewów dziennie ? nie ? to zycze cierpliwosci.
W miarę szybko chodzi inteligo - ale mają duże prowizje.
I nie wiem czemu kazdy z Was pyta o sieci opłat, zwłaszcza te duże. Biora od ludzi po 1,50 - 1,90 albo i więcej. Opuszczaja na niektórych rachunkach - żeby wciągnąć klienta - a sami za wszystkie przelewy płacą tak samo - zimna kalkulacja - i klient to wie.
Ja mam 70 gr za przelew - i to jest ok granica - bo po 99 gr ludzie mają opłaty na necie - mnie przelew kosztuje 20 gr. I nie pytajcie jaki bank - nie znajdziecie :).
Zapraszam do współpracy - co prawda może te 40 gr od przelewu które chcę to za drogo - ale sami musiecie przekalkulować. A może się dogadamy...
Powiem tak - rozłożyłem na łopatki 2 punkty w pobliżu a dwa sklepy w moim pobliżu zapomniały już jak się przyjmuje opłaty dla pewnej sieci,której nazwy nie wymienię - sami wiecie - mimo,że wcześniej nieźle ciągnęły.
moje gg 1676115 - przeważnie jestem niewidoczny - ale piszcie - odezwę się.
Pozdrawiam,
do usłyszenia.