Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Biuro oplat otworzone przy pomocy pakietu za 700 zl. powadze od zeszlego roku. Osobiscie w listopadzie zlecilam sprawdzenie legalnosci oprogramowania i wiem w 100%, ze moge z niego kozystac!Dodatkowo dostalam programik do drukowania paragonow :) - który bardzo ulatwia zycie i kontrole zyskow.
Wlasnie dostalam od autora plyty z oprogramowaniem kolejna oferte, aby zarobic dodatkowe pieniazki - doladowania konta.
Pisalam na tym forum juz kilka razy, ale to moje ostatnie wystapienie. Nie chcialam uprawiac tu reklamy wlasciciela firmy od ktorej zakupilam pakiet, ale uwazam, ze to co sie dzialo na tym forum od dluzszego czasu bylo wysobe niestosowne......
Dlatego z pelna swiadomoscia pisze - kupilam pakiet za 700 zl. od TAKKO, jestem z niego bardzo zadowolona!!!
Jesli kogos interesuje cos wiecej - czy to odnosnie samego (wedlug mnie profesjonalisty) wlasciciela czy funkcjonowania mojego punktu oplat, czy czegos innego... - czekam na pytania. To forum (ludzi na nim piszacy) zrobilo sie jednym wielkim bagnem, wiec rezygnuje z zagladania tu! Jakby co, to zapraszam. I polecam TAKKO! Ja sie nie zawiodlam.

Zegnam

Wlascicielka punktu oplat