Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: przyszłosć PCGuard

Widze ,ze gcp pozostaje jeszcze w" konwulsjach" dobrego humoru ,w koncu zostalo ci troche czasu...... ,nadzieja ........itd, ale nie licz na przelom szczytu week -nic z tego nie bedzie . :)
Poki klamka nie zapadla bunczuczny ton jest jak najbardziej usprawiedliwiony,ale to labedzi spiew kolego..
Twoja wypowiedz charakteryzuje sie duza dozą osobistej niecheci do mnie ,a nawet zawisci ,w kazdym razie tresc wpisu dalece odbiega od merytorycznej polemiki.
Ironią pokrywasz zazenowanie wlasna niemoca,a przy tym nie zdajesz sobie z tego sprawy.
Dajesz mi swietna okazje poznania ciebie lepiej przez tę "literowke" .
Zakladajac ,ze tresc postu musi byc "zapozyczona" (gdzies przeczytana) dajesz dowod
swojej nieporadnosci intelektualnej w mysl zasady kazdy sadzi po sobie.
Wydaje mi sie ,ze twoje rzadkie pisanie na forum wynika z ogromu przygotowan
(musisz bezwzglednie coskolwiek przeczytac ,skopiowac i wkleic) :)))

Twoje zadufanie w sobie wyraza sie w odmawianiu innym (od ciebie zapewne gorszym ) wlasnych , "autorskich" opinii komentujacyh rzeczywiostosc.
Cokolwiek bys nie napisal nie zminisz mojego dobrego zdania o samym sobie (czyli mnie):)))

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PCGUARD 0,00% 0,38 2009-03-20 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.