Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  28,00 zł , zmiana od tamtej pory: 201,07%

Re: Przykład manipulacji

Dnia 2020-09-09 o godz. 12:03 ~moby_dick napisał(a):
> Takie 'manipulacje' to ja lubię!
> > Raczej nie bawię sie w daytraiding, ale wczorajszej okazji nie mogłem przepuścić.
> > Co do PPP, to przez lata tak sie skompromitował i ośmieszył na tym forum, że nikt już z nim nie dyskutuje. Musi sam tworzyć posty i na nie odpowiadać. No chyba że ja mu czasem odpowiem - szyderstwem

Ostrołęka o której pisał ten osobnik od samego początku skazana była na porażkę. Wielu to powtarzało także i ja. Niestety wielbicieli pisdzielców przekonywała chora ideologia i wypisywali takie farmazony jakie odnalazłem sprzed kilku lat. Z "krytycznej inwestycji na rynku mocy" el. Ostrołęka stała się straszącym i zamkniętym obecnie placem budowy którym zajmuje się CBA. Wszystko to stało się pod rządami jednej formacji politycznej nad którą piali tacy jak PPP. Śmieszne i żałosne zarazem jest teraz polowanie na swoich którym zajęli się koledzy skazanego Kamińskiego. Z perspektywy widać to najpiękniej jak bzdurne i drogie decyzje niszczą państwo. Giełda i operujące na niej spółki to jeden z jego elementów.
Co do Newagu to obatel PPP wypisywał wiele różnych bzdur. Walczył z "tłustymi misiami", manipulantami jedną akcją, isaderami, etc. Mnożył te swoje idiotyczne tezy w postępie geometrycznym. Głupoty jaką zalał forum Newagu mogą mu pozazdrościć w jedynie w tzw.komisji Macierewicza. Dawać odpór takiemu osobnikowi nie było warto. Warto jednak dzisiaj przypominać mu jego idiotyzmy jakimi się posługiwał gdy publikował swą radosną twórczość pod kilkoma nickami.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NEWAG 0,36% 84,30 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.