Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  12,43 zł , zmiana od tamtej pory: 578,20%

Re: Przykład manipulacji

@ antysyf vel PPP vel ....

"Ale zyj dalej w krainie kredek i kreskami usprawiedliwiaj dzialanie s..synow, ktorzy dzieki AS-om AT czuja sie usprawiedliwieni"

Dysponujesz wiedza, której na ten moment nie posiada nawet KNF bo któż może wiedzieć, kto taki i z jakiego powodu wyprzedawał się w ostatnich tygodniach  powodując ostatnie spadki ?

Rynek to pole bitwy, a ja na dana chwile je opisałem, najlepiej jak potrafię przy użyciu mojej mizernej wiedzy.
Jeśli dużo  wskazywało, że najbliższe starcie również wygra podaż, a nie popyt, to ja o tym doniosłem opisując ten stan.
Tylko tyle i aż tyle.
Na tej zasadzie można mieć pretensje do dziennikarza, który relacjonując konflikt donosi, że wygrywa strona, której Ty nie faworyzujesz.
Ergo; jeżeli uważasz, że opisanie stanu faktycznego na dana chwilę jest równoznaczne z „usprawiedliwianiem” przeze mnie działalności kryminalnej, która Twoim zdaniem ma tu miejsce,  to jestes  w moich oczach  przygłupe*m  klasy międzynarodowej.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NEWAG 0,36% 84,30 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.