Łoren... Ty tu jesteś cały czas pod nickiem "Dealer" którego używasz z innego IP, którego mi podebrałeś i po chamsku zacząłeś używać równolegle promując narrację spadkową w przeciwieństwie do mnie. Co do poziomów, które wymieniłeś, żegnałeś je od 7 zł. Czy sprawdziły się twoje wpisy typu "ostatnie pożegnanie 7 zł" czy "10.60 nie do przejścia"? Nie sprawdziły się bo doszliśmy do 11,92. To jak chybić kulą w płot. Świeczki i formacje które wymieniasz... Spójrz na parę eur/chf na wykres tygodniowy. 2 tygodnie temu mieliśmy tam świecę dokładnie taką samą jaką mamy na wykresie kończącym obecny tydzień na Tauronie. Gdzie jesteśmy dzisiaj na eur/chf i jak to się ma do twoich bzdurnych teorii książkowych? Odpowiedz sobie sam. I powiem ci więcej... z Tauronem w przyszłym tygodniu najprawdopodobniej będzie tak samo jak w ostatnich dwóch tygodniach z eur/chf... czyli wyjazd do góry. Po ile sprzedam Tauron? Jak osiągnie cenę która mnie interesuje lub zobaczę twardy sygnał sprzedaży. Do tej pory żaden z tych czynników nie zaistniał więc trzymam ten tani papier nadal. Bardzo mi się on podoba. Tauron będzie do kilku miesięcy na nowych szczytach.