Moim zdaniem obecne problemy ITM/Briju są już w cenach. Nawet jeśli przyjdzie do płacenia zaległego Vat-u do Urzędu Skarbowego właściciele powinni mieć na to odłożone pieniądze. Świadczą o tym obecne ruchy w przekazywaniu majątku miedzy spółkami wchodzącymi w skład grupy kapitałowej oraz fakt sprzedaży dużych pakietów na górce w okolicach 30 zł. Zarobili na tym dziesiątki milionów. Myślę, że Piotrowscy zdawali sobie sprawę, że kiedyś trzeba będzie zapłacić rachunki za stare sprawki. Zapewne stąd te wszystkie przesunięcia, wycofanie się z hurtu,sprzedaż akcji na górce, zmiany nazwy i wielkie inwestycje w sieć salonów, które zaczną wkrótce przynosić duże zyski. Jeśli rzeczywiście wznowią hurt co według mnie jest możliwe widmo zwrotu Vat-u nie bedzie już takie straszne. Ja dobieram ciągle na dołkach. Nie mam dużej straty bo pierwsze akcje kupowałem w okolicach 7 zł z groszami. Sam jestem ciekawy jak sytuacja na ITM/Briju się rozwinie. Myślę, że obecne poziomy są bardzo atrakcyjne na inwestycję średnioterminową na 1-2 lata. Za ten czas sytuacja w spółce może być już zgoła odmienna od dzisiejszej.