Nie wiadomo, co o tym myśleć. Przejrzałem historycznie rb z ostatnich miesięcy i wyłania mi się z tego chaos. Niby jest koncepcja, ale nie bardzo wiadomo jaka... Inna sprawa, że dla mnie cała analiza techniczna, którą tu się wielu pasjonuje to dorabianie teorii do dyszla, ale na tym forum taka deklaracja to pewnie obraza.... Chodzi mi o to, że realne decyzje firmy mają w nosie giełdowe słupki - tym bardziej na takim płytkim parkiecie jak GPW. Dlatego patrzę na decyzje zarządu, ich pomysł, deklaracje, wywiady w mediach i perspektywy ogólne dla danej branży. Dotychczas w Elementalu to wszystko działało i dlatego cierpliwie trzymam akcje, ale od kilku miesięcy wtopa za wtopą... Ta ostatnia to jakieś kuriozum... W tym świetle stały się dla mnie zastanawiające zmiany w RN i ściągnięcie ponownie faceta od komunikacji i kryzysów. Wcześniej to zlekceważyłem, ale teraz po tym komunikacje o sądzie i po ostatnich raportach pokazujących mocne zamieszanie wewnętrzne... Szykują się na wojnę z fundami, czy coś jeszcze siedzi w szafie?