OK łajza powiedz  więc co na tej spółce chcesz ugrać skoro tak się ostatnio udzielasz bo fascynują mnie bezinteresowni ludzie którzy nie maja akcji spółka syf kiła i mogiła a siedzą dzień i noc. Ja mam te akcje i to dosyć sporo przynajmniej jak na mnie a piszę tutaj mniej niż Ty. Rozumiem że 4,5 to ma tutaj etat - tylko nie wiem skąd przelewy dostaje ale Ty się pojawiłeś jak na standardy tej spółki niedawno ;) Wiemy wszyscy jakie są spółki na NC w większości powinni je powywalać bo nie nadają się do niczego a już na pewno nie do tego żeby ich akcje kupować ale jest parę tzw. pereł na tym pokręconym rynku które dadzą nieźle zarobić. Pamiętaj że kiedyś EEX też był na NC a teraz jest np następna spółka która w 2-3 lata da zarobić xxxx % chodzi mi o Fluid i nie jest to tylko moje zdanie są też i kaszaloty typu Digate , PCA itd a gdzieś tam pośrodku masz Depend bo tu albo wóz albo przewóz , teraz na szczęście to już kwestia czasu i też mnie kurwica bierze dlatego śmieszą mnie teksty że ten tydzień wzrostowy albo że zamkniemy go na 50 czy 60gr to i tak dla mnie jest bez znaczenia bo bez konkretów kurs oklapnie jak nie powiem co przy Grodzkiej ;)