Chłopie ale o czym ty piszesz.Mam naprawdę dużo akcji dlatego dla mnie jeden gr w dół czy w górę to masa kasy,dlatego na tym forum wielokrotnie pisałem o obecności na walnym.Osobiście byłem na 4 WZA i NWZA łącznie.Obrażałem dwóch prezesów i część RN od najgorszych.Wypraszano mnie.Spuszczali głowy ale jak dochodziło do głosowania to wszystko było po staremu.Największą zakałą tej firmy jest główny akcjonariusz JW oraz my wszyscy.Prześledżcie jaką ilością głosów w stosunku do ogółu udzielane są absolutoria,wprowadzane nowe uchwały itp.Jest rzeczą skandaliczną,że osoba mająca ledwie kilkanaście % akcji robi ze spółką co chce.Ale gdzie my jesteśmy.Powinniśmy zdmuchnąć ten zarząd ale większość stać tylko na ślinienie się na tym forum.Wiedząc o tym,że większość akcjonariatu EFH to banda obszczymurków która nigdy nie zawita na WZA ta garstka robi ze spółką co chce.Przestańmy pier...ić bzdury na forum i stawmy się za kilka dni na walnym.Pogońmy tą hołotę,rozliczmy ją z wszystkiego a nie wylewajmy jedynie żale na forum