Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: prosze bardzo

Dnia 2012-01-03 o godz. 13:25 ~Amigo napisał(a):
> Dnia 2011-05-10 o godz. 15:01 ~bary napisał(a):
>
> 20gr to tutaj min.Takze nie astanawiac sie i łykac ile
> > wlezie.
moje analizy zawsze sie sprawdzaja.
> Dnia 2011-05-29 o godz. 09:31 ~bary napisał(a):
>
> No to jazda!!!Tym razem zachamowanie przy 0,13

Dnia
> 2011-05-11 o godz. 21:48 ~bary napisał(a):
> drodzy
> akcjonariusze
o czym wy piszecie?czy pierwszy dzien
> > jestescie na giełdzie?To ze ktos sprzedał na fixie
> po 8gr
> to bardzo dobrze.Wystarczy ze jutro
> wskoczy o 1gr do góry i
> mamy zajebisty plus.a
> leszczyna jak zobaczy to rozbierze
> papier w
> moment.Musicie tez pamietac ze wczoraj mielismy
>
> 50%up.Dajcie troszke dychnac i sie skorekcic.
musimy
> > przebic 10gr a potem...hohoho.

Co zabolała
> prawda że zacytowałem ,no popatrz jak wyszło szydło z
> worka.
To co ja pisze to są fakty,ubrani pod maile ,terminy
> na wyrost itd,niewidzialne ręce i rozbieranie poziomów
> śmiech na sali.

To może wytłumacz szanowny inwestorze co
> oznacza ta zrzutka 800K po 5gr bo jakoś nie widać żeby ktoś
> na tym wyszedł do przodu gdyby zebrał te 6gr.
Może co być
> jedynie 8tyś w plecy o ile brał po 6gr.

Pisałes ze na 5 gr ustawia sie sztuczny popyt.I tu miałes racje.Ustawil popyt ten kto przeżucił dzisiaj sobie te 800tys.Przewalanie z wora do wora to jest znany trik.A co jesli ktos wie wiecej niz my?I chce zebrac jeszcze wiecej?Ustawia blokade na 8 groni wywala sam sobie 800 tys po 5 gr.Robi sie to po to zeby wywołac panike.Ci którzy nie wiedza o co chodzi moga w strachu pozbyc sie akcji.
zakładam ze o to im chodzi.dlaczego akurat na 8gr blokada?a nie na 7 czy na 6?Mysli ze teraz wszyscy beda brali i zabiora mu tez to po 8?pomysl troche.Ustawilbys sie na koncu kolejki zwiekszajac podaz na pewnym poziomie do ponad 4mln.bo ja nie.Sam sobie nie podbijalbym podazy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARTEFE -50,00% 21,04 2016-11-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.