Moze jestem w błędzie, ale wydaje się, że jakieś 8 -12 kwartałów pokazuje, że jednak widzimisię rozminęło się z faktami. Przecież pamiętam gdzie był kurs i jakie były predykcje przez 2 lata. Nikomu z was nawet przez myśl nie przechodziły obecne poziomy. Ja w brak insajderow na spółce zwyczajnie nie wierzę, moim zdaniem są z mniejszym lub większym natężeniem jak wszędzie. Co do wyników na duży plus ebitda. Z drugiej strony kurs będzie już dyskontował za chwilę 2 kolejne kwartały. Jak nie insajdersko to po prostu inwestorzy będą oceniali szanse. To co pisałem jakiś czas temu, 3 kwartał może nie wyciągnąć roku nad kreskę na tyle, żeby zrekompensować resztę roku. Na razie nie wyciągnął nawet wcześniejszych 6 miesięcy. No ale na to powiedzmy, można przymknąć oko właśnie ze względu na Ebitde. Nie ma we mnie euforii, pesymizmu. Czekam i obserwuję co dalej. Pytanie jak tam przychodowo i na poziomie rentowności zabezpieczyli pipeline na najbliższe miesiące. Nie widzę też szans na gamechangera w postaci gamingu. Więc ogólnie nie wiem co innego miało by nic być. Chyba jedynie stabilne wyniki powyżej kreski są tu teraz najbardziej pożądane, nic więcej.