Manolo i co? Gdzie te sukcesy? Pisałeś ze jestem śmieszny z tym pesymizmem. A ja wiem swoje. Ta spółka jest przed rewolucja albo śmiercią. Mimo, ze raport za 4Q dotyczył historii, to kontynuacja i trend wyników jest jasny. Ani 1 ani 2Q tego nie zmieni, zadecyduje utrata bądź zachowanie płynności. Obstawiam 100 pln ze polega koło czerwca. ING tez nie wytrzyma i utnie ewidentne straty. nie naganiam bo tego ścierają od dawna nie mam (po stratach). Dobrze ze nie trzymalem tego główna bo dzisiaj miałbym stratę 50%. Mądrzy wiedza, ze ostatnia zwyżka do 1pln to ściema. Następny przystanek to 0,50 pln. Egzorrcysra powinien pamiętać moje wcześniejsze proroctwa z listopada. Zrealizowała się. Dowiedz się wiecej np. Kto jest prezesem spółek handlowych jak premium czy hertz - gość od windykacji. Hehehe- to jest jedna wielka ściema. Zero pomysłu, zero działania, tylko pozory. Mimo kryzysu to warzywniak koło mojego domu robi lepsze wyniki niż ta spółka premium, herz razem wzięte. Pozdro dla kumatych.