trollu - psychiatra i sypek. Ja tu jestem bo posiadam akcje ( dla ścisłości nie jedna czy dwie - za paręset tysięcy , nie za miliony) i musze Tobie powiedzieć że nie jestem na haku , nikogo nie naganiam , nie wklejam 100 postów z AI , nie krzyczałem żeby ktoś kupował za wszystko z ceną 60+ , nie określałem żadnych dat , wyrażałem jedynie swój osobisty pogląd że nawet jak ktoś kupi cenach 60+ to w perspektywie longterm zarobi . Jeśli już to ja nie namawiam do spekulacji ale do inwestycji ( z bardzo długiej perspektywy czasu na rynku mogę wprost powiedzieć że w długim terminie nie znam nikogo kto by finalnie na spekulacjach zarobił ale na inwestowaniu średnio,dlugoterminowym juz tak ) . Dlatego pytam co Ty tutaj robisz - co reprezentujesz swoimi postami , chcesz ostrzec , zniechęcić , sprowokować . Sam mówisz ze nie masz aktualnie ani jednej akcji MRC - ja uważam ze nie będziesz miał i jestem przekonany ze jak przebije te Twoje mityczne 63 to też nie będziesz miał - bo mój nos czuje w Tobie trolla .
Twierdzenie że przy 50 pln jest beee a przy przebiciu 63 juz ok - hallo albo spółka coś sobą reprezentuje albo nie . 63 np. może być i dzisiaj przebite ( spekulanci na GPW szczególnie z takimi średnio-malymi spółkami mogą zrobić wszystko) i co wtedy . Wiec w Twojej postawie nie ma żadnej merytoryki - co skutkuje tylko jednym wnioskiem - TROLL