Forum Banki +Dodaj wątek

Re: PRAWDA O CITI

słuchajcie, ja pracuje w Citi 11 lat i 4 m-ce, wiem - weteran:), wytrwałam tam tyle poniewaz jestem uparta z charakteru, a druga rzecz średnio co 3 lata zmieniało mi się stanowisko więc było to do przeżycia, natomiast ostatnie dwa lata po ,moim powrocie z macierzyńskiego były tragiczne, nowi Dyrektorzy (rynkowi, regionalni), kolejny podział rynków i rozpoczął się systematyczny proces mojej degradacji. To co budowałam przez 7 lat a na prawde się do tego przykładałam zostało zniszczone praktycznie w pół roku. Ciągle zmianiajacy sie system motywacyjny oczywiście na gorszy z m-ca na m-c, brak podwyżek-tłumaczony kryzysem(trwa to do dzisiaj). System premiowy który jest tak rewelacyjnie zachwalany jest do bani, powiem to OKRADAJĄ NAS !!!!!!!!!, ktoś tam wyżej -wypowiedx z wrzesnia 2010 roku opisał nasz system to prawda tak własnie on wygląda. Ludziom nie chce sie przychodzic do pracy, atmosfera jest beznadziejna, presja sprzedazy jest ogromna, licza sie tylko pieniądze. Sa organizowane konkursy z których na dobra sprawe korzystaja tylko nasi przełożeni bo praconik praktycznie nie ma szans na otrzymanie nagrody, ale pracowac pod konkurs musi. Jak tak sie temu wszystkiemu przygladam mając juz baaardzo długi zarys co mozna powiedziec o Citi "fabryka, która zatrudnia tania siłe roboczą w postaci pracowników na najniższych szczeblach A nasi panowie Dyrektorzy o nie nie nie mają źle". Niby od Stycznia zmieniła sie strategia maja stawiac na relacyjnośc mamy mundurki, grow, ale dopóki bedzie nacisk na sorzedaz i nie zmieni sie system premiowy u naszych przełozonych to gó ....no będzie nie relacyjnośc. Oferta jest tera bardzo fajna i bardzo szeroka tylko żeby jeszcze pozwolili nam jako pracownikom faktycznie ja na spokojnie dopasowywac do potrzeb klienta byłoby pieknie, ale dopóki będa te plany i ciśnienie sprzedazowe to nic z tego nie będzie!Mam nadzieje, że w niedługim czasie będe mogła się rozstac z moim pracodawcą. Jest mi tylko strasznie przykro i żal że Bank Handlowy z tak rewelacyja historia i renomą maksymalnie pozwolił to zdeptac przez 2-ga połowę Citi ... NIE POLECAM PRACY W CITI PRZYNAJMNIEJ NA DZIEŃ DZISIEJSZY