@Ła, ja to mam taką sugestię dla Ciebie. Najlepiej zarejestruj akcje przed Walnym ,przyjedź i zadaj pytania. Nie będziesz się frustrował. Tam może też się dowiesz np. które gazety piszą o linii we Włoszech... Ja się nie dziwie niektórym, że skoro się rejestrowali i ruszyli 4 litery sprzed komputera to niechętnie dzielą się informacjami, które nie są wiedzą tajemną ale też wcale nie muszą być podawane w komunikatach. Skoro zdobyto je poprzez większe zaangażowanie niż tylko gadanie na forum, to sugeruję również Tobie większe zaangażowanie :)
Tak na zachętę. Zobacz ile funduszy ma już akcje Newagu. Przybyły kolejne... Łącznie są 23 (10 OFE + 12 TFI + fundusz rządu Norwegii), które łącznie posiadają około 47,84% akcji + 42,57% grupy Jakubasa = 90,41%
Ulicy pozostało 9,59% akcji. Jak myślisz, kiedy przebija szklany sufit? Ja stale twierdzę, że już latem tego roku, najdalej po wynikach za I półrocze (w sumie to końcówka lata i wakacji np. na uczelniach). Ponad 40% akcjonariuszy instytucjonalnych nie może być stale stratnych :)