Forum Banki +Dodaj wątek

Re: praca w invest-bank

witam

jeśli chodzi o precę w IB odradzam każdemu chyba że ktoś lubi byc poniżany, gnojony itp osobom które nadal bronia tego g......... to powiem tylko tyle przepracowałam tamj akiś czas i ochrzany zbierałam nadzwyczaj bardzo regularnie możecie mi wierzyć albo nie ale one były bez podstwane ponieważ w momencie kiedy pierwszy dzień przyszłam do pracy już władza się mnie czepiała że co ja robię i chyba pomyliłam miejsca !!!! itp. Na każdym kroku odczywałam wielką niechęć do mojej osoby i robili wszystko aby mnie zwolnic aż im się udało za co jednak im dzikuję bo w tym momencie mam super pracę, miłą atmosfereę w pracy co jest przeciez podstawa udanje współpracy i w końcu zaczęłam żyć na nowo. Chcecie dowodów to co powiecie na taką sytuację dziewczyna zostaje zatrudniona na okres próbny nie mija miesiąc a już się żegna bo Pani Prezes nie życzy sobie na nią patrzeć bo tylko się denerwuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Więc ludzie zastanówcie się dobrze zamin tam pójdziecie do pracy omijajcie to bagno jak tylko mozna.