Forum Banki +Dodaj wątek

Re: Praca w AIG Bank Polska

Jedyny błąd, jaki można wytknąć pracy w AIG to, że Kierownicy zatrudniają ludzi ze słomianym zapałem do pracy i brakiem jakiejkolwiek wiedzy na tematy micro i makroekonomii nie mówiąc już o wyższym wykształceniu ekonomicznym,( po przeczytaniu waszych maili nawet laik dojdzie do takich wniosków ). Bo wytłumaczcie mi jak można mylić pojęcia podstawowe, jakimi są inflacja i istota produktu depozytowego.
I jeżeli Ty xyz nie zauważyłeś tej bzdury w poście kkk no to sorry, ale Wasza praca w tym banku nie ma sensu, Wasze kwalifikacje są " za wysokie". Jest tyle fajnych banków na rynku, na pewno znajdziecie pracę i po miesiącu będziecie mogli sobie smarować na ich temat w forach internetowych, rozpiepszając reputację swojego pracodawcy.
Ja podkreślam AIG Bank jest bardzo dobrze zorganizowaną firmą i tworzą ją wspaniali ludzie. Polecam wszystkim, którzy mają pojęcie co to macierz ekonometryczna i wiedzą jak zastosować zasady Kaizen w bankowości.
Życzę powodzenia w szukaniu lepszego pracodawcy.
Mic
PS: Godzina wysyłania postów nie ma żadnego znaczenia może jedynie świadczyć o tym, że wszyscy pracownicy w AIG mają równy dostęp do internetu zew. czego w innych bankach nie ma.