Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Powrót Króla

Chodzik,ja nie mam tyle kasy aby zainwestować na długi termin i czekać aż urośnie powiedzmy 100% w rok.Dlatego szukam okazji na bieżąco i przeskakuję jak pchełka ze spółki na spółkę.Sprzedałem netię kasując 20% zysku i przeszedłem na CPEnergia zarabiając ponad 20% a teraz siedzę na BBIZeneris.Po drodze miałem kilka innych spółek,na których też zarobiłem po kilka %.W sumie mój portfel powiększył się o wiele więcej niż w tym czasie urosła netia więc nie zmarnowałem czasu.Być może kiedyś jak się dorobię tak jak ty to też znajdę sobie jakąś perełkę,zainwestuję kupę kasy i będę sobie czekał i patrzył jak rośnie.Ty już jesteś weteranem,przeżyłeś chyba najlepsze czasy na GPW.Ja jeszcze myślę,że przede mną kilka hoss.Myślę,ze jestem sporo młodszy od ciebie.Dla mnie sukcesem ogromnym jest to,że nie dałem się wyleszczyć w czasie bessy i myślę,że dużo mnie ta bessa nauczyła.Nie ukrywam,że największy w tym wkład masz ty.Zobaczymy jak będzie dalej.

Wesołych Świąt.Na netię jeszcze wrócę po korekcie.Bo chyba nie ulega wątpliwości,że kiedyś nadejdzie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.