Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  23,90 zł , zmiana od tamtej pory: -38,49%

Re: pompowali pod premierę

To forum jest na temat dyskusji o rynku i spółkach. Uważasz, że można tutaj rozprawiać jedynie w pozytywnym tonie i nie wolno komentować spadku z 42 na 20? Ponad 50% spadku jak to wyjaśnisz? Jakie wg ciebie czynniki cenotwórcze spowodowały przepołowienie się GOP? Mamy to przemilczeć? Nazwała bym to katastrofą dla inwestorów którzy kupowali powyżej obecnej ceny a tym bardziej dla tych któzy brali to powyżej 40 złotych akcja. Ja jednak w przeciwieństwie do ciebie próbuję znaleźć odpowiedź co się wydażyło i to jakoś wyjaśnić a robię to przecież w pozytywnym tonie i próbuję podzielić się moimi przewidywaniami co do dalszych losów kursu. Panika? Panika już była jeżeli nie zauważyłeś tego spadku to jak go inaczej określić niż PANIKA. Proszę bardzo kapitalizacja GOP w minimum z czerwca 2023 to było 33 miliony złotych. Obecna kapitalizacja wynosi 131 milionów o 100 milionów więcej niż na minimum które było prawie rok temu.Ja rzuciłam liczbę 10 za papier co daje kapitalizację 55 miliony złotych. Oczywiście, że staram się liczyć takie rzeczy. Nie zamierzam nic pilnować na tym forum i reagować. Teraz się odezwałam bo widzę, że się zwyczajnie oszukujecie sami nie licząc ekstremów i minimów kapitalizacji. Próbowałam wam wyjaśnić dlaczego to spadło bo sami nie chcecie sobie odpowiedzieć jak to się stało że nagle z 42 spadło na 20. Rzyczę ci aby przyjechał biały ryceż na rumaku i wykupił cały FF na GOP aby się spadki zatrzymały. Więc chyba mam dobre intencje?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GAMEOPS -0,81% 14,70 2025-10-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.