Forum Gospodarka i polityka +Dodaj wątek

Re: Podsumowanie całorocznych "sukcesów"

Dnia 2025-12-21 o godz. 20:07 ~Dewajtis napisał(a):
> Gościu drogi, jesteś hipokrytą do n-tej potęgi.
> > Jak sie nie rozmawia, to się nie rozmawia.
> >
> > >>dalej nie rozumiesz , cały czas piszę że z mordercami i terrorystami się nie negocjuje tylko stawia twarde warunki i na tym będzie ta rozmowa<<
> >
> > Twoja naiwność, by nie nazwać tego gorzej przekracza wszelkie granice. Wierzysz w to, że Macron postawi mu twarde warunki? Niby jakie? Aktywów zamrożonych ruszyć nie może. Czym go chce postraszyć? Sądzisz, że on w ogóle będzie go straszył? To kolejna odsłona rozmowy z Rosją pod stołem, Niemcy już to robią i przygotowywanie do powrotu do współpracy po wojnie. Oficjalne komunikaty są dla takich jak ty nieszczęśników.

Ty jesteś nawiedzonym nieszczęśnikiem , narzekającym na UE , Niemcy. Rozmowy pod stołem były za komuny i obudź się bo żyjemy w XXI w.
Aktywa nie zostają ruszone ale pod ich zastaw Ukraina dostała pożyczkę. Rosja nie wypłaci reperacji będzie spłacała zamrożonymi aktywami.W każdym sądzie Ukraina wygra odszkodowanie za zniszczenia , jedynie nie w rosji ale oni tu nic do powiedzenia nie mają.
Więcej strat wyrządzili niż wszystkie zamrożone aktywa. Nie mówiąc o mordach , gwałtach ale to będą inne sprawy.

Szkoda mojego czasu z tobą rozmawiać.