Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,94 zł , zmiana od tamtej pory: 63,97%

Re: Pod rozwagę dla zadłużających się

Dnia 2021-06-17 o godz. 17:28 ~Gallileo napisał(a):
> Moze i zarabiales, tego nie kwestionuje, moge jedynie pogratulowac. Z tym ze piszac o tym ze mentalnie jestes w tym samym miejscu mi chodzi o coś zupełnie innego. Mianowicie o to ze Ty widzisz ciagle te jedynie 5, 770, 226, (przynajmniej tak to wynika z tego co piszesz), a ja jak zobaczę 5, 770, 226 to zagladam do raportu i wskaznikow i patrze co tamn sie takiego wydarzylo ze bylo 5 , 770, 226. Najlepiej pokazuje to te Twoje 26 PLN na Wikanie, Ty sie ciagle skupiasz na tych 26 zupelnie zaopominajac co sie przez te lata na tej spolce wydarzylo (nieuczciwe połączenie, emisja kilku milionow sztuk dla funduszy, roztrwoniona kasa w nieruchomosciach inwestycyjnych kupionych za miliony a sprzedanych za ulamek tej ceny, zaoranie kupionego od Buchajskiej za 15 mln Multiserwisu)

ja wielokrotnie pisałem jakich niegodziwości się dopuścił B 26 zł by mi zrekompensowało w małym procencie lata zawieszenia , tak naprawdę średnią mam 16 zł , no ale te lata wiary w odbicie cen na wikanie to jak psu buda za kolejne 10 zł się należy nie dokupowałem wikany 14 lat , grałem/inwestowałem na innych spółkach,

jeńców nie bierzemy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WIKANA 2,53% 8,10 2025-10-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.