Nie wiem czy większość zna, a nawet jak wiekszosc zna to warto ja przypominać dla mniejszości. Zreszta to nie ja zaczalem wycieczki osobiste tylko Ty sugerując ze niby coś mi sie odmienilo. Ja w swoich wypowiedziach do fundamentow czy jej sytuacji finansowej spolki sie nie odnoszę. Uwazam, że w tej chwili dzieki Wikana Square i aktualnej sytuacji makro (ona moze sie w kazdej chwili pogorszyc) jest w nalepszym momencie swojej historii od conajmniej kilku lat, a wyjscie porozumienia otworzylo drogę na wyzsze poziomy kursu niz to mialo miejsce przez ostatnie lata i tego nie neguję i tak sie stalo. Natomiast to nie zmienia faktu, że są pewne granice pompowania tego balonika, bo to wszystko jest już dawno w cenie i ze mam się nie wypowiadac na forum w sytuacji gdy widzę kolejną grę która dla wielu moze sie skonczyc kolejnym hakiem na lata. Za dlugo sam tu siedzialem by stac i po prostu na to patrzec. Jak ktos posluchal Twojej rekomendacji Mocne kupuj na 6,90, a znam przypadek kolesia z Sanwilu ktory kupowal po 6,40-6,80 to jest dzis w plecy kilkadziesiat procent... po dwoch tygodniach.
Nie wiem o co ci chodzi z obywatelem, bo ja choc uwazam ze w wielu momentach się myli, albo naciaga trochę rzeczywistosc (jak na przyklad z prognozą sprzedazy 250 mieszkan w pierwszym kwartale co bylo zupelnie oderwane od rzeczywistosci) to jesli sie z nim wdaje w polemikę to czynię to kulturalnie i na zasadzie merytorycznej wymiany pogladów. Od tego zdaje sie jest forum.