Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,90 zł , zmiana od tamtej pory: 65,31%

Re: Pod rozwagę dla zadłużających się

Powtorzę to co napisalem. Fakt, czy mam akcje czy nie mam nie ma tu większego znaczenia. Znaczenie ma AKTUALNA CENA , ktora po SZTUCZNEJ podbitce po wynikach na SZTUCZNYM obrocie moim zdaniem nie odzwierciedlala RZECZYWISTEJ WARTOSCI i kupowanie po powyzej 6 PLN to bylo stapanie po ostrzu noza. Ostatnie dwa tygodnie pokazaly, że to ja mialem racje... mimo Waszego "mocnego kupuj"
ps1. gdyby porozumienie nie wyszlo prawdopodobnie bys juz nie zobaczyl ceny powyzej 6 moze nawet 5 PLN wiec sie upieram ze w pewnym sensie to także dzięki porozumieniu
ps2. kilka dni temu z wykresu kpiąc ze mnie wychodzilo ci ze może jeszcze urosnac. Po dzisiejszej sesji nadal ci to wychodzi?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WIKANA 2,53% 8,10 2025-10-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.