Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,94 zł , zmiana od tamtej pory: 63,97%

Re: Pod rozwagę dla zadłużających się

Dnia 2021-06-17 o godz. 16:59 ~Gallileo napisał(a):
> I oceni czy te 5, 770, 226 ma jakies uzasadnienie w fundamentach spolki czy tez nie i jest to zwykla mina w ktora mozna wdepnac i pozostac na lata. Niestety wiele lat temu myslalem jak Ty teraz i skonczylo się to tym ze utknalem tu na kilkanascie lat. No ale mnie tych kilkanascie lat cos nauczylo i wyciagnalem wnioski, a widze ze Ty mentalnie jestes nadal w tym samym miejscu.

kolejny raz się mylisz jak traciłem na wikanie to zarabiałem na wyżej wymienionych aktualnie wykonuję może już setne okrążenie na Mabionie jak jakiś czas temu informowałem że jest to na ten czas Spółka mojego głównego zainteresowania, na której forum się w ogóle nie wypowiadam

inwestowanie/granie przez tyle lat dużo mnie nauczyło

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WIKANA 0,00% 8,10 2025-10-07 15:52:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.