Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,78 zł , zmiana od tamtej pory: 245,51%
ale niektóre grzybiarki stalowy sa naprawdę bardzo atrakcyjne. teraz przy drogach jest ich wysyp.
celem spolek kapitałowych... czyz sztuczkowski nie wyciąga dla siebie (wlasciciela/wspolwlasciciela) maksymalnie ile jest możliwe?
mi/nam biednym zuczkom zostało tylko czekac az cos spadnie z panskiego stolu, ja mogę go tylko kąsać jak zona komara mnie często, bucząc za uchem no ale nic mi to nie da, ani złamanego grosza mi to nie przyniesie, wiec po co się uzewnetrzniac tu na forum (tak jak to niektóre blazny wyczyniają).
stalowy dywidenda została wyplacona wszystkim akcjonariuszom, nie tylko sztuczkowskiemu, możemy wrocic tu do dyskusji czy ilość akcji w rekach jednego akcjonariusza jest zbyt wielka czy zbyt mala, ale po co, zresztą piszesz ze jest to twoj osobity pogląd.
ci którzy mieli akcje w dniu wymaganym dostali dywidendę, dostales i ty.

czwarty scenariusz mi zaswital w glowie, moja szklana kula mi tego jeszcze nie wyswietla, a mianowicie skup akcji własnych w celu ich umorzenia lub dalszej odsprzedaży jak to czyni od pewnego czasu alchemia.
druga polkula glowy mowi mi natomiast ze jest to kompletnie bez sensu, pamietajac o niedawnych emisjach i nie skosumowanej jeszcze ani w 25% emisji nr9 oraz pamietajac również o zapowiedziach zarzadzajacych dotyczących polityki dywidendowej.
jak na razie Przemek sypie akcjami w rynek na potege, przy takiej ilości musi mieć zadny eliksir mlodosci bo zejdzie mu maksymalnie kilkaset lat maksymalizując tym samym zyski dla siebie/wlasciciela

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COGNOR 1,91% 6,15 2026-06-19 11:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.