ok breton, nie chciało mi się wpadać ostatnio na wątek
był w letargu ale ostatnio coś się aktywny stał
czyżby parę osób uznało, że obecna cena może być dobrą inwestycją?
możemy oczywiście bez jakiś personalnych wycieczek wymieniać się poglądami
nie mam nic przeciwko temu, ale też zaznaczam, że nie warto komuś patrzeć do portfela i wyciągać
mylne albo nieuprawnione wnioski jak np to, że ja siedzę w pli po całości zawieszony na haku i bez możliwości
ruchu....
nie będę tu pisał o swoich wzlotach i upadkach i fluktuacjach portfela, ale zapewniam, że nie pozostałem bierny
całością też nie operowałem, ale częścią i owszem
jednak to dziecinada, że jak się sprzeda to od razu człowiek zmienia pkt widzenia i obrzydza innym spółkę bo chce odkupić jak najtaniej, w drugą stronę też
plus i minus to bardzo rożnie bywało, ale daleki jestem od frustracji i wiem co to jest prowokowanie
zgadza się, że nawet mój nick pokazuje pozytywne nastawienie do spółki, ale na pewno nie pozostaje bezkrytyczny i wiele staram się zrobić aby RI były lepsze niż obecnie
>> dyskutujmy o tym co czeka spółkę, o zagrożeniach ale i szansach na rozwój, wiem, że nie siedzą bezczynnie patrząc w sufit i załamując ręce, ale naprawdę intensywnie działają wyciągając jednocześnie wnioski z porażek w przeszłości
dzięki kryzysowi koszty zaczynają tak kontrolować, że powinniśmy niedługo zobaczyć to w wynikach
i to jest coś co przy braku strajku mogło nie zostać aż tak priorytetowo potraktowane, do tego nareszcie mamy rynek pracodawcy i pensje idą w dół....
co cię nie zabije to cię wzmocni