@Breton
Seriale kręcą, a jakże! Tyle tylko, że nie były kontraktowane dziś, wczoraj czy miesiąc temu bo to tak nie działa. Bagiński opowiadał do ile drzwi pukali z Wieśkiem i znowu pukali i nic! Gdy masz swoją kasę to tak, ale PLI takiej kasy nie ma.Też jestem zniecierpliwiony i oczekiwałem, że efekty pojawią się znacznie szybciej.... Niestety.
Czy nikt nie jest zainteresowany to się jeszcze okaże. Do końca strategii jeszcze trochę czasu zostało. Nowe spółki są właśnie po to żeby obniżyć koszty poprzez dofinansowanie do produkcji.
@NIEdved
Kurs akcji jest jak najbardziej ważny. Najważniejszy jest przy wejściu i wyjściu! To co się jednak z nim dzieje między tym okresem nie jest już najważniejsze! Ten okres powinien być oczywiście jak najkrótszy, ale to tak nie działa. Tylko miszcze na bankierze kupują w dołku i sprzedają na górce! xD To że teraz kurs jest 16zł nie oznacza ze ktokolwiek roztropny i znający firmę sprzedałby ci akcje po tyle! Breton sprzedał po 22zł i sam jestem ciekaw i traktuję to jako naukę giełdową ile i po ile uda się mu odkupić. Oczywiście czym mniejszy pakiet tym łatwiej.....