Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,87 zł , zmiana od tamtej pory: -53,10%

Re: Piekne zyski i perspektywy spółki. Do on a roku powrót na 5 pln

Dnia 2024-06-03 o godz. 20:18 ~odp napisał(a):
> Nie czytam głupot, ale co do ostatniego zdania... nigdy nie osiągniesz takiego poziomu kształcenia i renomy wydzialu/uczelni jak moja:) zwłaszcza w okresie mojej edukacji.
> > I pamiętaj, broda nie czyni filozofem. To, że znasz gramatykę g.. wno znaczy. Żadną inną wiedzą nie blysnąłeś. Co najwyżej próbowałeś się ślizgać na koncepcjach prawnuka, czasem tak absurdalnych jak zaw. z art 19, które interpretował, że Wrona jest pożyczkobiorca 4,2 mln akcji:) sr.. łeś się, że to prawda co skompromitowało cie doszczętnie. Zresztą akcji pewno nigdy nie miałeś. In ych wpadek nawet nie chce mi się pisać.
> > Po za tym masz kompleks wykształ cenia, co widać od razu, więc pewno masz świadomość swoich braków w edukacji.
> > Reszty już mi się nawet nie chce

Nie wierze w to co czytam ty pastuchu wykastrowany wypominasz mu edukację jak on cię gasi za każdym razem jak peta w kiblu. Przecież ty zdania nie potrafisz napisać bez błędu. Gramatykę mylisz z ortografią co właśnie udowodniłeś. Jaki poziom wykształcenia??przecież ty matury nie masz! Myślę że nawet szkoły średniej nie ukończyłeś, jakaś zaczęta zawodówka nieskończona.
Zresztą to jak tłumaczenie szympansowi jak działa zimna fuzja albo tobie jak działa testosteron ha ha ha. Ty jesteś do tego stopnia ograniczony że nawet nie wiesz kto jest kim na forum, raz jemu a raz mi wmawiasz że jestem akcjonimem albo jak coś ci się we łbie poprzestawia to że tym Uśmianym z Niemiec który cię tu rozsmarował jak gówno na drodze. Swoją drogą Prawnuk też tu z tobą równo jechał w sumie z nich trzech to prawnuk tutaj największej masakry na tobie dokonał dlatego ciągle o nim gadasz.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OZECAPITAL -0,97% 0,41 2025-11-21 12:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.