Dnia 2024-06-03 o godz. 17:33 ~odp napisał(a):
> Spółka zarabia!!! I ma przejrzysty, wyczyszczony bilans.
> > 4,8 mln zysku z dz. operacyjnej za 23!
> > Sprawozdanie za I q nie ma znaczenia, tam mogą napisać co chcą, praktycznie bez konsekwencji. Nie podlega badaniu biegłego.
> > Zresztą ja doskonale wiedziałem już w marcu, że nie będzie zysku. Ty nie.
> > Do ilu jeszcze mogą zjechać do 60 groszy? Jestem na to przygotowany, więc obniży mi się średnia o parę %. Jak tak analizuje, nawet taki scenariusz byłby lepszy.
> > Sprzedam za 5 jak wróci do bazy, niech inni też zarobią, haha
Zresztą ja doskonale wiedziałem już w marcu, że nie będzie zysku. Ty nie.
buahahahah ja już to wiedziałem w momencie kiedy sprzedali oze energy.
Chłopie ty przez pół roku nie wiedziałeś że sprzedali udziały w spółce zależnej i jeszcze krzyczałeś na prezesa dlaczego ci tego w ESPI nie napisał. Podobnie w lutym jeszcze myślałeś że będzie dofinansowanie jak od stycznia była informacja że "dołożą wszelkich starań" aby na przełomie sierpnia i września rozstrzygnąć konkurs. No ale przecież ty masz informacje z pierwszej ręki ha ha ha. Nie kompromituj się bardziej niż się da. Wiedza to jest potęga zwłaszcza na GPW i nie żadna tajemna wiedza tylko ta powszechnie dostępna tylko trzeba umieć jej szukać i wyciągać prawidłowe wnioski ty tego nie potrafisz. Właśnie po to jest szkoła i studia żeby tą umiejetność wyćwiczyć, a ty dobrze wiesz jaki masz stosunek do nauki i do szkoły.