Nikt nie mowi ze spisek, popatrz na akcjonariat, nikt nie sprzedaje , nikt nie schodzi z progu, jak sie spolka wali fundy wyprzedaja akcje na potege,sam akcje dokupilem w tym przedziale co Biernacki , choc to niewiele, nikt nie sprzedawal wiekszych ilosci, postawili baton i pod nim pracowali, nikt tymi akcjami nie gral od roku, tylko spekula,nikt z akcjinariatu nie zmniejszyl zaamgazowania, nie mowie o tych sladowych ilosciach dla pana Biernackiego,jeszcze pozostaje stara emisja do wprowadzenia, tu kazdy ma swoj rozum, ten co chce sprzedaje , drugi kupuje,jak ktos sie kieruje w inwestowaniu tym forum to pogratulowac,sa tacy co pisza ze bankrut sa tacy ze pisza ze sie uratuje, ja twiedze , ze tutaj bedzie gra i mozna bedzie zarobic, jak juz kilka razy podczas ostatniego roku chociaz teraz sytuacja jest diametralnie inna,wedlug mnie zaraz beda zmiany w radzie nadzorczej i nowy pomysl a przekonamy sie niebawem, prezes Qumaka juz sie tego domysla stad takie a nie inne decyzje,od poczatku bylo widac jak traktuja fundusze, juz wspominalem ze wolny z prezesem sobie wymyslil ze upieka 3 pieczenie na jednym ogniu.Fundusze wylozyly kase w tamtym roku , qumak juz ja wydal, prospekt lezy w knf i rozpatruja , dzwonilem do nich, pozniej kwdp i 7 dni trafiaja akcje na gieldzie, obstawiam polowa grudnia, a co sie wydarzy do tego czasu zobaczymy,ja widze ze ktos ladnie zbiera powoli nie wychylajac sie , komputery tak ustawione jak chcesz kupic czekajac podbijaja o grosz, chyba ze wezmiesz to co lezy na półce,jak na bankruta za dobrze to wyglada na chwile obecna, fundy nie robily podbitki i nie schodzily po polkach,tak to widze panie kolego