Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,64 zł , zmiana od tamtej pory: -98,44%

Re: Pare przemyśleń

Nie mam juz akcji ale ciekawi mnie jak to się skończy. Mam pare 'ale' do tego co napisałes :D

Nie sadze zeby grali pod Euvica zeby zebrał akcje , bo nie po to je sprzedał wszystkie zeby teraz je kupić spowrotem :D
Sprzedawał w okolicach 1-1,3 kupowane w okolicach 2-3,5 ..... jak spadło do 60g ... to co to za interes dla nich :D ?
Odnosnie Biernackiego to aby zostać prezesem nie trzeba kupowac akcji i je fizycznie posiadac. mozna ale nie trzeba.
Qumakowi nie jest potrzebne to aby ktos tanie akcje kupował z rynku bo im to nic nie daje. Oni potrzebuja gotowki z emisji.
Euvic zaraz sie upomni o zwrot pozyczki , VAT przegrali to juz cirka 6 mln..... z tego co ktos pisał zalegaja jeszcze pare baniek za powierzchnie biurowa. nie ma kasy na branie udziału w nowych przetargach , nawet jakby była to kasa z wygranych kontraktow nie wpadnie z dnia na dzien, trzeba te kontrakty zrobic a na to potrzeba czasu , a tego Qumak nie ma.
Jedynym ratunkiem dla Qumaka jest nowy inwestor z kasa a tego poki co brak.......
Mysle ze Qumak podzieli losy Indaty , tylko bez zarzutów prokuratorskich.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
QUMAK 0,00% 0,01 2019-08-21 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.