Nie mam juz akcji ale ciekawi mnie jak to się skończy. Mam pare 'ale' do tego co napisałes :D
Nie sadze zeby grali pod Euvica zeby zebrał akcje , bo nie po to je sprzedał wszystkie zeby teraz je kupić spowrotem :D
Sprzedawał w okolicach 1-1,3 kupowane w okolicach 2-3,5 ..... jak spadło do 60g ... to co to za interes dla nich :D ?
Odnosnie Biernackiego to aby zostać prezesem nie trzeba kupowac akcji i je fizycznie posiadac. mozna ale nie trzeba.
Qumakowi nie jest potrzebne to aby ktos tanie akcje kupował z rynku bo im to nic nie daje. Oni potrzebuja gotowki z emisji.
Euvic zaraz sie upomni o zwrot pozyczki , VAT przegrali to juz cirka 6 mln..... z tego co ktos pisał zalegaja jeszcze pare baniek za powierzchnie biurowa. nie ma kasy na branie udziału w nowych przetargach , nawet jakby była to kasa z wygranych kontraktow nie wpadnie z dnia na dzien, trzeba te kontrakty zrobic a na to potrzeba czasu , a tego Qumak nie ma.
Jedynym ratunkiem dla Qumaka jest nowy inwestor z kasa a tego poki co brak.......
Mysle ze Qumak podzieli losy Indaty , tylko bez zarzutów prokuratorskich.