Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,30 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Panie Prezesie Grzegorzu !!!

Ddd . Czytaj to co ja piszę a nie co chcesz przeczytać. Nie pisałem, że mnie nie interesują odpowiedzi ministrów. Napisałem, że zwracanie się do nich nie posunie spraw do korzystnego rozwiązania ( użyłem ogólnie znanego idiomu, "że to w kij...dmuchał). Jeśli coś Tobie odpowiedzieli lub znasz odpowiedź udzieloną komuś innemu to po prostu ujawnij to na forum. Co do pisania pism to przez 6 lat pilotowałem zgłoszenie w prokuraturze przestępstwa PP z art.296. wymagało to sporządzenie kilkunastu pism. Twój zarzutu, że od wszystkich czegoś wymagam jest absurdalny. Jedyne czego oczekuje to informacji od aktualnego zarządu (czyli Grzegorza Kuriaty) co się w sprawie dzieje lub ewentualnie co się będzie dziać.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HAWE 3,45% 0,30 2017-05-04 15:25:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.