Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  7,34 zł , zmiana od tamtej pory: -66,69%

Re: oszuści

Dnia 2021-04-01 o godz. 18:30 ~sko napisał(a):
> Należy zauważyć, że ta "innowacyjna" spółka jeszcze do marca 2020r. oscylowała w okolicach swojego historycznego minimum, tj. wokół poziomu 1,4. Następnie wybuchła pandemia i zaczęli się mnożyć covidowi oszuści.
> Dlaczego raptem o nano zrobiło się tak medialnie? Otóż schemat zawsze był taki sam? - sponsorowane super informacje najpierw wyniosły kurs pod niebiosa, a dalej po każdej fantastycznej zajadce była gigantyczna podbitka i dystrybucja ze słupów...
> - Ale jest nadzieja! Profesor CIACH nano płyn opracuje :):):)

To nie tak do końca jest , mnie wkurza nie zarząd , ale uczestnicy oszuści złodzieje ,wprowadzając ,
mniej doświadczonych do nierozważnego dysponowania swoim kapitałem kapitalikiem ,forma nie ważna ,
kupują na podbiciu wierzac we wzrosty ,cóż naganiacze typu technik , ciocia , zołza i inne wszelakiej maści krętacze
itd et cetera krzyczą drą ryjki że to i owo ,następnie po sprzedaży na górce drą się w drugą stronę ,
że spółka jest be i tylko spadki spadki bo Peof. Ciach to nic nie potrafi po za wodą do rak zrobić .
MBF z 0.60 wystartowało do około 11 zeta w czasie kilku miesięcy ,jeśli dobrze pamiętam ,teraz kurs oscyluje w granicy 4 zet.
Ja brałem przy 0.9 pow. 7 i trochę .sprzedałem za wcześnie .
Foreveren start z 0.28 chyba ja brałem przy cenie 0.50/90/1.50/ doszlo do 15 zet. cofka do 7.8 ,sprzedałem przy 9 .mogłem przy 14.
cóż czasami się ślepnie i wierzy w cuda ale fundusze i cinkciarze złodzieje wyprostują każdą wiarę naszą w spółki ,
mimo iż zarząd spółki czyni wszystko aby były zyski ,ale jak grają spółdzielnie i fundy my drobni nie mamy szans ..
Farm51 wyszedłem za wcześnie ,CDPROJEKT dawniej OPTIMUS miałem po 0.80 doszło do 500 coś kolo tego ,
wstyd się przyznać sprzedałem za wcześnie ,Blober mialem po około 15 zet. sprzedałem przy 34 za wcześnie doszło do 220 zet.
takich numerów każdy chyba po drodze swej giełdowej miał sporo ,wynik tego , tylko cierpliwość da zarobić ,
bo każda spółka po czasie ma swój czas i odbija ,dając zarobić szczodrze ,to wszystko w naszych rękach.
Takich spółek jak ARTEFFE PMI czy PSW i innych oszustów jest dużo musimy uważać sprawdzać i sprawdzać stale ,
żebyśmy nie stracili wszystkiego ,zawieszony jestem przez złodzieja krawczyka mam 500 szt, akcji nawet ścian nie można
wykleić ,zaraz będzie 10 lat ,to są tzw. święte krowy.
Spokojnych Świąt .

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NANOGROUP 5,16% 2,44 2026-06-26 16:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.